Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Kalender > Visa aktivitet

CONTRASTS - Roger Sjölund (EFIAP) och Torbjörn Stoor

4 augusti - 5 september
Plats: Villa Landes, Kimito (Finland) | http://www.designcompagnie.com/iWeb/Webbplats/CONTRASTS.html

Roger Sjölund (EFIAP) och Torbjörn Stoor beskriver i den för herrarna första gemensamma utställningen kontraster mellan landskap och stadslandskap, mellan två olika metoder - naturfotografering och street photography, mellan färg och svart/vitt. Med samlingen av bilder med så olika motiv och skapade med så olika metoder vill utställarna för sin del betona och beskriva toleransens och försoningens vikt i kommunikationen mellan människorna.

Utställarna hoppas också att betraktaren genom bilderna ser världen beskriven som vacker - trots allt.

Roger Sjölund har fotograferat naturmotiv över 20 år. Han jobbar med såväl digitala som analoga bilder. Sjölund har vunnit nationell och internationell berömmelse för sina bilder. I tävlingen anordnad av International Federation of Wildlife Photography (IFWP) år 2007 placerade sig Sjölund på en andra med bilden Torso. Sjölund är medlem av många fotoklubbar och sedan 1992 medlem av Finlands naturfotografer.

Torbjörn Stoor har fotograferat sedan sent 80-tal och intensivare under de senaste tre åren. Stoor jobbar gärna i det digitala mörkrummet och med kinesiska plastkameror. Favoritmotiven hittar han i den urbana miljön och i interaktionen mellan människor. Han har tidigare ställt ut tillsammans med Pictura vid Åbo Akademi r.f. och är medlem av fotosidan.se

Plats:
VILLA LANDE
Engelsbyvägen 8,
25700 Kimito,
Finland
+358 2 423 572

Öppettider:
Måndag-Fredag kl 9.00 - 17.00

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS