Instagram feed > Fotosidan pryljulkalender 23 december: Magic arm

Fotosidan pryljulkalender 23 december: Magic arm

Man kan inte ha för många magic arms och super clamps  i studion. Att säkert kunna fixera föremål i exakta vinklar med hjälp av en friktionsarm och en klämma är guld värt. Men det händer att dessa magiska armar är för stora och klumpiga för uppgiften. Därför är Manfrottos 244 Micro Kit med en 15 cm lång arm och en nano-klämma ett perfekt tillbehör för att montera små videomonitorer, mikrofoner eller lampor på eller runt kameran – eller varför inte som en extra hand när du fotograferar stilleben. Armen väger drygt 300 gram och tål en maxbelastning på ca 3 kg.

Här hittar du alla våra julklappstips.

Juklappsrim:

Det är inte lätt med allt som ska hållas,

Samtidigt som allt i detalj ska kollas

Att bara ha två armar är ett dilemma

Bäst att skaffa en extra, med en klämma!Publicerad 2020-12-23. Läst av 1550 personer.
2020-12-24 11:45   Bobo E
Jag har denna arm som är kompatibelt med Manfrottastativet. Dock så glappar alltid armen i fästet mot stativet eftersom man inte får ordentligt grepp om hjulet när man skruvar åt. Vore smart om det var ett hål rakt igenom - vilket en annan tillverkare har, så kan man med en insexnyckel eller liknande använda den som hävarm för att dra till fästet hårdare.
saraarnald 2020-12-25 12:31
Hej! Det är jag som gjort julkalendern och jag gillar den här armen. Men om det finns en bättre vill jag gärna ha tips. Vilken arm är det du har?
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Merläsning

ANNONS
Miops Capsule360