Annons
Kalender > Visa aktivitet

Arkitekturkulturen - Mattias Backström

25 januari - 1 mars
Plats: Hotel Tylösand, Halmstad | www.pbase.com/mistermattias/patterns

Efter två framgångsrika utställningar under 2008 (på Södermalms Galleri Darling i Stockholm och på Nyköpings Kulturhus, Culturum) är det nu dags för västkustsborna att få chansen att uppleva fotoutställningen Arkitekturkulturen i regi av fotograf Mattias Backström.

Utställningen (som har öppet dygnet runt) får man hjälp på traven att tänka på ett nytt sätt och se det vackra i vad som oftast inte brukar betraktas som speciellt vackert, som exempelvis växelspakar och armeringsjärn. Backström delar med sig av ett urval av de hundratals formrika motiv han stött på då han varit ute på fotosafari till fots i den täta nordeuropeiska storstadsdjungeln.
 
Fotografen vill visa att allt egentligen inte är så grått och trist och icke-estetiskt bara för att vi tycker oss bo i tråkiga städer med betongklumpar runt omkring oss. Stannar man bara upp och stänger av sin musikspelare eller mobiltelefon ett slag och slutar stirra ner i marken med tom blick kan en helt ny värld och en helt ny kultur öppna sig, nämligen Arkitekturkulturen.

Öppttider:
Måndag-Söndag kl 00-24

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS