Annons
Kalender > Visa aktivitet

Looking for Love - Vidvinkel

5 februari - 23 april

25 medlemmar ur fotografagenturen Vidvinkel kommer att presentera över 100 stillbilder, fem videos och ett performance som ska ge olika berättelser på temat "Looking for love". Projektet startar den femte februari på Moderna museets "Studion". 

Studion är en plats tänkt för rörlig bild och internetbaserad konst. Det är en ny experimentell programverksamhet med fokus på unga och i viss mån oetablerade aktörer. Programmen varierar mellan video, performance, musik och digitala media. 

Nu kommer alltså Vidvinkel att ta över Studion fram till den 23 april. Förhoppningen med Looking for Love är att det ska bli ett långsiktigt projekt, som får leva vidare, utvecklas och ställas ut på olika platser med olika medverkande. Målsättningen är att använda ett stort nätverk av fotografer, filmare och andra konstnärliga människor för att berätta vad Looking for Love kan betyda för olika människor. 

Första delen av Looking for Love innehåller en del redan producerade verk som Vidvinkel har letat fram och en del nya verk. Looking for Love i Studion på Moderna Museet öppnar den 5:e februari kl 18-21. För att hålla projektet levande byts verk ut eller förnyas fram till avslutningsfesten den 23:e april. Samuel Lind, Oscar Poulsen och Kristina Junzell är projektledare, curatorer och medverkar även i projektet.

Studion - Moderna Museet
Öppning 5:e februari, 18 - 21
Avslutning 23:e april, 18 - 21
Ingång från Sjösidan, museet i övrigt har stängt.

Programverksamheten pågår under perioden 5.2 – 23.4
Tisdag 10-20
Onsdag - söndag 10-18
Måndagar stängt

 

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS