Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Kalender > Visa aktivitet

Den visuella rösten, Gabriel Liljevall, Marie Björk

25 november - 31 december
Plats: Café Hyttan, Gysinge | http://www.animaordochbild.se

Välkommen till vernissage!
 
Konst och café är ingen dålig kombination. Så därför ställer vi ut vårt konstprojekt ” Den visuella rösten” på Café Hyttan i Gysinge Bruk.

Utställningen är ett poetiskt fotoprojekt där alla tavlor bygger på Maries dikter från diktsamlingen Fragment. Utifrån Maries tankar och idéer skapar Gabriel dessa emotionella tavlor som blir till tack vare hans gedigna kunskaper i ljussättning och bildbehandling.

Utställningen kommer att pågå året ut torsdag-söndag, men det är den 25 november det ska firas! Så välkomna till vernissage med hembakade tunnbrödssnittar från Bagarstugan och konstnärligt rött vin. Också den visuella njutningen förstås!
Ett urval av våra konstverk kommer att finnas till försäljning i mindre format, så som vykort och affischer. Även de större tavlorna samt den tillhörande diktsamlingen Fragment går att få sig ett exemplar av.
 
Så vi ses i en härlig bruksmiljö i Gysinge, onsdagen den 25 november klockan 19.00!
Välkommen önskar,
Marie Björk och Gabriel Liljevall

 November 2009 
M T O T F L S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS