Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Kalender > Visa aktivitet

Holding - Anna Clarén

15 januari - 18 april
Plats: Dunkers kulturhus, Helsingborg | www.dunkerskulturhus.se

Dunkers kulturhus i Helsingborg visar Anna Claréns utställning 'Holdning'.

Titeln ”Holding” kommer från en term inom psykoterapin. Den beskriver barnets behov att känna sig älskat och omhändertaget och hur avsaknaden genererar ett sökande efter att bli hållen. Ett sökande som kan ta sig uttryck i symbiotiska kärleksförhållanden, destruktivitet och rastlöshet.

Anna Clarén beskriver sina fotografier som ett slags självporträtt men även som en allmänmänsklig berättelse om sökandet och längtan efter tillhörighet och närhet.
 
Anna Clarén är född 1972 och uppväxt i Lund. Hon är sedan 2006 utbildningsansvarig för Nordens fotoskola och har tidigare varit verksam vid Gamleby fotoskola och Mittuniversitetet i Sundsvall. Som frilansande fotograf har hon haft uppdrag av bland annat Bonniers, Aftonbladet och Icakuriren. Hon är en eftersökt gästföreläsare och har under åren gett ut ett flertal böcker. Bilderna i Holding är tagna med en analog Hasselbladkamera.

 

Öppettider:
Tisdag-Söndag kl 10-17
Torsdag kl 10-20
Måndag
stängt

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS