Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Kalender > Visa aktivitet

OCEAN - Martin Bogren

20 mars - 23 maj
Plats: Arbetets museum, Norrköping | www.arbetetsmuseum.se/

Resan från Rajasthan har tagit nästan ett dygn med buss. Nu är de framme, men det är ännu mörkt. Männen står tätt tillsammans och väntar på att för första gången i sina liv få se havet.

Arbetets museum i Norrköping visar Martin Bogrens utställning 'OCEAN - I Rajasthan finns inget hav'.  Martin Bogrens fotoserie handlar lika mycket om den vänskap och värme som växer fram mellan männen och den intimitet och gemenskap som närvaron vid havet frambringar.

Martin Bogren arbetar i en dokumentär tradition med inriktning på porträtt, reportage och personliga arbeten. Han började fotografera artister och band i Malmö åt lokaltidningarna, senare åt skivbolag och magasin. 1996 kom hans första bok The Cardigans – Been it som bygger på turnébilder. På senare tid har Martin vunnit framgångar i internationella sammanhang och ställt ibland annat Stockholm, Portland, Warsawa och Paris. Utställningen Ocean har tidigare visats på bland annat Kulturhuset i Stockholm och Dunkers i Helsingborg. Under 2008 kom boken Ocean på Journal Förlag.

Vernissage lördag 20 mars kl 14

Öppettider:
Måndag - söndag kl 11-17
Tisdagar 11-20

 

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS