Annons
Kalender > Visa aktivitet

Samlingsutställning naturfotografi PhotoNatura

22 april - 28 augusti
Plats: Christinehofs slott, Brösarp | http://www.christinehofsekopark.se/?page=page4d756a45539dc

Den sydsvenska naturfotoföreningen PhotoNatura bjuder in till en exklusiv och variationsrik samlingsutställning på Christinehofs slott under våren och sommaren 2011. I ett 50-tal fotografier ger fotograferna sin tolkning och betraktelse av mångfalden i den sydsvenska naturen.

PhotoNatura har funnits i 20 år och växer sig allt starkare, idag är det den mest aktiva naturfotogruppen i Sverige. Föreningen består av ett 40-tal aktiva naturfotografer från främst från Skåne, Halland och Småland – såväl yrkesfotografer som avancerade amatörfotografer. Bland de mest etablerade medlemmarna hittar vi världsnamnen Terje Hellesø och Brutus Östling.

PhotoNatura vill utveckla och vidga begreppet naturfoto, både fotografiskt och konstnärligt. Med utgångspunkt i en genuin känsla och kunskap om vår natur arbetar föreningen med att etablera och skapa acceptans för naturfotografi som kvalitetsfotografi. Föreningens ambition är att knyta till sig fler aktiva och intresserade naturfotografer för att ytterligare stärka gruppen som helhet.

Flera av PhotoNaturas medlemmar håller föredrag, skriver artiklar och producerar böcker. Sedan 1991 är föreningen medlem i IFWP (International Federation of Wildlife Photography) som verkar för ett internationellt utbyte mellan naturfotografer.

Utställningen är ett samarbete mellan Christinehofs Ekopark, PhotoNatura och naturskyddsföreningarna i Tomelilla, Färs, Ystad och Österlen.



Utställningen varar från den 22 april tom den 28 augusti under Christinehofs slotts ordinarie öppettider.

Entré till Christinehofs slott inklusive besöksguide samt fotoutställning: 80kr

Grupprabatt: Sällskap på över 10 personer, 50 kr per person (bokade grupper).

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS