Blogg, Portfolio, Rabatt på Fotosidan Magasin och försäkring, alla Premium-artiklar, obegränsad uppladdning

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Annons
Kalender > Visa aktivitet

Av Värnamo för Värnamo (Karl Larsson visar bilder)

30 oktober - 8 november
Plats: Gummifabriken, Värnamo

Vernissage torsdag 30 okt kl 18 - 19.30

Min konst bygger på undersökningar av vardagen, kanske inte som ett begrepp i sig utan som en del i ett koncept: verkligheten. Mina undersökningar eller reflektioner kretsar kring begrepp och idéer kring hur den moderna människan i sin vardag söker, ett sökande efter mening. Hur vi som människor lever i en värld där vi genom abstrakta förenklingar av verkligheten försöker bygga upp regler och mening. Dessa regler, uppfattningar och förenklingar är utgångspunkt i mitt skapande. Att genom tillförsikt möta och analysera, att på mitt sätt förmedla känslan av nya utmaningar och förändringar.

Min arbetsmetod bygger på att alla delar av skapande processen skall vara så fria som möjligt så att tekniken och resultatet inte blir låst. Vilket skapar en blandning av dels idéer men också av material, men processen börjar alltid i en nyfiken frågeställning som jag undersöker kring.

Jag har under tre dagar undersökt och dokumenterat Värnamo, under tre dygn tog jag 5318 bilder vilka tillsammans bildar min bild av Värnamo, som kommer att presenteras på ett Karl Larsson´skt sätt, väl mött.

/Karl Larsson

Öppettider: Entrédörren är öppen måndag - fredag: kl 07.30 – 16.30

www.karllarsson.se

Tipsare: karl_larsson

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elinchrom ELC 125 - ELC 500 studioblixtar