Fotosidan Magasin

Fotosidan Magasin > Artiklar-Nyheter > Bilderna valda - det var inte kul..

Bilderna valda - det var inte kul..

På lunchen idag gjorde vi det sista urvalet av bilderna till FS Magasin. Det var inte roligt, för kvaliteten och variationen var riktigt hög, och vi pinades hårt när vi fick sortera bort grymma bilder. Vi har fått in ca 2000 bilder och idag valde vi ner till ca 100 bilder.

Målsättningen var att få en bra variation på bilderna eftersom det då blir mer intressant att läsa vad proffsen tycker, vilket då ger mer kunskap till läsarna av tidningen.

Nu kommer proffsen att få vårt urval och sedan skall proffsen välja ner till de ca 12 stycken bilder som kommer vara i varje motivavdelning.Publicerad 2008-07-10. Läst av 189880 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

2008-07-10 21:24   Allis
Vad glad jag blev att jag aldrig fick tummen ur och skickade in något. Det var på vippen, men med den konkurrensen hade det säkert varit lönlöst. Ser mycket framemot och väntar med spänning på att se första numret. Lycka till och tack för att ni orkar lägga ner så mycket arbete. Det jobb ni gör förgyller min fritid.
Håller tummarna stenhårt för en dundersuccé.
2008-07-24 18:52   neppe
Jag ser fram emot första numret!
Grymt kul idé..
Fråga: Har utvalda fotograferna fått
reda på att de kom med? (m.a.o kom jag inte med :)) stefan
2008-08-19 23:31   erik
Vi har inte gått ut med det än utan det blir en överraskning :)
2008-09-26 16:47   Maua
Vilket smart drag! Alla som skickat in bilder kommer genast att köpa en tidning. Vilket jag iofs stödjer till fullo! Skitspännande! Fast jag lär ju inte ha fått med någon bild men det spelar ingen roll! Ska genast handla! Tänk om, tänk om, tänk om!

Merläsning


Miops Capsule360