Annons
Kalender > Visa aktivitet

Den Anonyma Massan, Karl Larsson

1 juni - 31 augusti
Plats: Planksidan, Göteborg

Den anonyma massan.
- porträtt av Västlänken
Vi är alla en del av ett myller, där vi oavsett vem vi är blir en del av massan, det är denna massa jag vill porträttera. Alla människor skiljer sig åt på olika sätt, detta vill jag visa i ”Den Anonyma Massan. - Porträtt av Västlänken”.
Bakgrund:
Diskussionerna går i vågor, ja stundtals stormar det kring Västlänken, åsikterna i frågan verkar var lika många som det finns invånare. Detta vill jag ta till vara på i den offentliga gestaltningen/ konstverket  ”Den Anonyma Massan -ett porträtt av Västlänken”. I ett samhälle där många känner sig undanskuffade, ja ibland till och med överkörda är det viktigt att använda konsten som ett medel för att påvisa möjligheterna till dialog. Igenom konstverket ”Den Anonyma Massan” ges alla en möjlighet att vara med. Varesig en har åsikter eller ej. Det är även ett tidsdokument baserat på mötet. Tanken är att porträtten visar stadens/ Västlänkens olika ansikten. Ansikten som ges en röst, där de får uttrycka åsikter, tankar och frågor kring Västlänken och Göteborgs, framtid.  
Var:
Jag kommer vid olika tillfällen att på plats vid ”Västlänken-planket” i närheten av Pustervik (Norra Allégatan). Mer exakt position kommer att läggas in här och via olika sociala medier så ni lätt skall hitta.
Hur:
”Den Anonyma Massan” byggs upp av porträtt tagna på olika individer, innan porträttet tas fyller ni i ett frågeformulär där ni har möjlighet att säga er åsikt. Ni behöver absolut inte fylla i åsikt, utan är självfallet varmt välkomna att på plats bli porträtterade. Porträtten kommer löpande att tillsammans med åsikter (för de som har några att uttrycka) sättas upp på planket.
När:
Vid olika tillfällen, naturligtvis kommer det tydligt att framkomma här på denna sidan och via andra sociala medier när jag är på plats. Är det en solig dag räkna med att jag kommer att vara på plats. Inbjudan sker här via denna sidan.

https://m.facebook.com/denanonymamassan

Intresse - Gatufoto, Intresse - Konstfoto, Intresse - Porträtt, Intresse - Reportage / Situation, Utställning

Tipsare: karl_larsson

Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Låsta kvalitetsartiklar, Portfolio, obegränsat med bilder - nu får du 50% på PlusLäs mer