Annons
Fotosidan Magasin > Gamla nummer > Fotosidan Magasin nr 2 - 2010

Fotosidan Magasin nr 2 - 2010

SPORTFOTOGRAFEN
Till vardags är han brevbärare, men på kvällar och helger reser han runt och plåtar på matcher och tävlingar. Möt Tage Olsin som driver Olsin Sportfoto.

EN DAG PÅ OPERAN
Följ med Alexander Kenney en dag på jobbet. Han använder samurajernas livsfilosofi, bushido, för att klara tempot som fotograf på Operan.

DE BOR I NEW YORK
Möt tre svenskar som tagit steget och förverkligat drömmen om att bli fotograf i New York. De berättar hur de gått tillväga för att få jobb.

FOTA I SVERIGE I SOMMAR
Du behöver inte resa så långt för att hitta helt fantastiska fotoplatser. Ibland finns de runt hörnet. Vi har samlat 44 tips på riktiga smultronställen i vårt avlånga land.

HAV & SKÄRGÅRD
Det handlar om att vara närvarande när du tar en bild, tycker fotografen Jeppe Wikström. Han ger kritik på läsarnas bilder.

MAT
Matfotografen Matilda Lindeblad kommenterar matbilder och berättar om hur hon själv gör när hon tar sina bilder. Läs hennes tips och råd.

TRÄDGÅRD
Fotografen Lena Koller gillar det vardagligt enkla och opolerade. Här får du veta vad hon tycker om läsarnas trädgårdsbilder.

NAKET
Britt Marie Trensmar blev portförbjuden på Grand Hotel efter att ha plåtat några av sina nakenbilder. Hon ger dig sina bästa tips på hur du tar bra bilder.

BILDBYRÅN: TRÄNING
Bildbyrån Maskot kommenterar bilder på temat träning. De utser en vinnarbild, som de sedan plockar in och säljer i sin bildbank.

LEKSAKSKAMEROR
Leksakskameror har blivit riktigt heta på senare tid. Vi beättar allt om vilka som finns och vad du kan göra med dem.

TESTA LAB-LÄGET
Med hjälp av Lab-läget i Photoshop kan du boosta färgerna på dina foton på ett sätt som du aldrig hade drömt om. Vi visar dig steg-för-steg hur du gör.



Publicerad 2010-10-11.
Köp prenumeration

Du kan läsa alla gamla nummer direkt efter köp.

1 Kommentarer

Ylva-lie 2013-12-17 13:37  
Finns det här nummret att få tag på?
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS