Annons
Artiklar > Vi känner på Peak Design Tech Pouch v2

Vi känner på Peak Design Tech Pouch v2

Välgjord men ganska tung.

 
Plus

Vi har alla våra intressen och fixeringar, kanske en typ av produkt som man köper om och om igen för att man är ute efter den perfekta lösningen. I mitt fall är det väskor och förvaring. Med en studio full av utrustning och mycket tid på språng är det också av nödvändighet att kunna transportera kameror och utrustning säkert. Och inte minst: hålla reda på alla sladdar, hårddiskar, adaptrar, filter, stativplattor, batterier, gråkort och minneskort.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2023-08-30.

2 Kommentarer

ehrsa 2023-08-30 12:58  
Gissar att den sista 'omdömesrutan' ska vara minus och inte plus.. 🙂 Ser praktisk ut i alla fall, även i andra sammanhang än bara foto, kanske..
PMD 2023-08-30 20:23  
Verkar vara en praktisk liten väska för den som har många småprylar att hålla reda på (och vem har inte det?)-

800 kr tycker jag också är alldeles för dyrt, men det är bara att vänja sig. Kronans värde har fallit som en sten den senaste tiden så allt som importeras kommer att bli rätt mycket dyrare.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning