Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > CAME TV - en helt onödig produkt

CAME TV - en helt onödig produkt

Plus

Marginellt bättre än laptopens egna kamera – och fullkomligt värdelös jämfört med konkurrenterna. Visserligen är CAME-TV USB Capture Card HDMI 4K to 1080P billig, men den är också usel.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2022-01-28.

4 Kommentarer

hasselelle 2022-01-28 14:40  
Canon, Sony och Nikon har ju funktioner för att streama från sina kameror. Åtminstone de som är någorlunda nya. Vad tillför ett sådan här pryl?
Jan Olof Härnström 2022-01-28 17:42
Jag testade EOS R med Zoom i höstas. Det blev mycket dåligt resultat i låg upplösning. Om det beror på Zoom eller Canons programvara har jag ingen aning om.
Här tycker jag att även Elgato Cam ser dåligt ut, och eftersom den är flera gånger dyrare än Game-TV så blir den ett ännu sämre köp tycker jag det verkar som.
MattiasL 2022-01-28 23:46
Det är väl just att de kameror som inte är så nya blir användbara. Jag använder exempelvis en Elgato med min tio år gamla Panasonic GH3 när bilden spelar roll. Det har funkat fint för mig.
ztenlund 2022-02-01 11:59
Webbkameraprogrammen från kameratillverkarna har typiskt sett ganska begränsad upplösning och bildhastighet, så ett bra gränssnitt fyller absolut sin funktion. Kör man det genom ett videokonferensprogram kommer det förstås äta upp en del av den potentiella kvaliteten, men en del vill ju köra strömma video eller kanske även spela in den direkt på datorn.

Merläsning

ANNONS