Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Loupedeck CT - Smart men inte alltid effektiv

Loupedeck CT - Smart men inte alltid effektiv

Snygg och välbyggd är den, Loupedeck CT.  Kompakt med distinkta knappar och rattar. Allt i en liten mörkgrå panel som känns som att den skulle klara ett fall från tionde våningen.

 
Plus

Kreativa applikationer är idag mycket komplexa och det finns en uppsjö av funktioner och kommandon som vi frekvent använder. Att leta i menyer och komma ihåg komplicerade tangentkombinationer kan vara frustrerande. Kan en programmerbar multicontroller vara lösningen? Vi testar Loupedeck Creative Tool.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2021-09-10.

2 Kommentarer

sinclairql 2021-09-11 00:36  
Som Sara skriver kan man ifrågasätta nyttan med ett sådant här tillbehör för dem som arbetar dagligen med Lightroom, Photoshop m.m. och redan har ett väl inarbetat arbetsflöde. För en mindre flitig amatör, som inte arbetar dagligen med dessa program, blir det en helt annan sak.

Jag har den den större och mer begränsade enheten "Loupedeck Plus" som framförallt är ämnad för Lightroom. Jag har inte bekymrat mig om att lägga in egna kommandon utan nöjer mig med den konfiguration som levereras med enheten. Att jag bara använder en mindre del av alla möjligheter spelar ingen roll när de vanligaste uppgifterna blir så mycket enklare.

Inget annat verktyg har betytt så mycket för att förenkla och snabba upp mitt arbete i Lightroom som Loupedeck Plus.
unoengborg 2021-09-11 14:41  
Att svenska program inte fungerar känns som en rätt stor begränsning
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning