Annons
Artiklar > Minitest: Hollyland Lark M1 Duo - en fantastisk pryl för din kameraväska

Minitest: Hollyland Lark M1 Duo - en fantastisk pryl för din kameraväska

Hollyland Lark M1 Duo kostar bara runt hälfen av vad DJI Mic och Røde Wireless Go II gör, dessutom har de ett mindre format som gör dem mycket mer diskreta i bild.

 
Plus

Hollyland Lark M1 Duo är ett superkompakt trådlöst mikrofonpaket med två sändare och en mottagare som enkelt och snabbt ger dina videos bra ljud. 


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2023-10-24.

9 Kommentarer

Num Vistbacka 2023-10-25 00:06  
Var nere på lite över 1000 kr under prime day. Håll ögonen öppna för black week och cyber monday. 🤓
PMD 2023-10-25 01:52  
Det verkar vara jättepraktiska grejer, men Hollyland är tyvärr ett kinesiskt bolag.
apersson850 2023-10-25 09:00
Det är inte lätt att hitta den här sortens prylar som inte är åtminstone tillverkade i Kina.
PMD 2023-10-25 12:26
Så är det, men man kan försöka hålla sig till icke-kinesiska bolag.
Num Vistbacka 2023-10-25 16:45
Vad är problemet? De flesta saker är tillverkade i Kina. Kvaliteten beror på tillverkaren och vad bolaget bakom kräver. iPhones var tillverkade i Kina tills kraven för förbättrade arbetsförhållanden blev för höga för Apple.

Leawo, Xiaomi, OnePlus, Huawei, Oppo, DJI, FeiYuTech, Zhiyun, Viltrox, Lenovo är ett fåtal märken som helt klart kan anses kvalitetsmärken idag och är alla kinesiska.

Även Manfrottos nya gimbal är en bara till brand Manfrotto. Det är FeiyuTech som bygger dem. Tills nyligen så har många av Sonys och Canons kameror varit tillverkade i Kina: https://asia.nikkei.com/Business/Electronics/Sony-separates-production-of-cameras-for-China-and-non-China-markets

Allt handlar om kraven märkesägarna kräver i slutändan. Sandisk och Lexar är båda ganska högt uppe i kvalitetsstandard skulle jag säga och båda tillverkar sina minnen i Kina
Num Vistbacka 2023-10-25 17:31
*Laowa menade jag, inte Leawo (iofs Leawo är också kinesiskt, men inget kvalitetsmärke)
PMD 2023-10-25 17:51
Det handlar inte om kvalitet. Det handlar om att inte gynna det kinesiska kommunistpartiet, som är ett hot mot vår, och övriga världens, säkerhet.
Num Vistbacka 2023-10-25 23:29
Känns som att världen har bra mycket större problem just nu än Kina....

Och med tanke på att nästan allt produceras i Kina, så lär det inte vara lätt att bojkotta dem.*

Är det inte ett större problem med företagen i USA som bygger mer och mer monopol, samlar in mer och mer person data, och försöker diktera mer och mer vad vi skall tycka och tänka? Det ör inte längre konsumenterna som styr bolagen med efterfrågan. Det är bolagen som dikterar vad vi borde köpa.

Och det är dessa bolag som då utför sin produktion i Kina och gör Kina rikare.


*p.s. vår världshistoria visar ju en trend på att det inte är någon vits att bojkotta. Framförallt inte Kina. T.ex. Sanktionerna mot Ryssland har haft tämligen liten effekt, och Kina är ganska lika där; bojkottar vi deras regering så är det befolkningen som kommer att lida. Inte regeringen och politikerna. Tyvärr.
PMD 2023-10-26 15:57
På lång sikt är Kina det största hotet mot fred och säkerhet i världen. På kort sikt finns det mycket riktigt många andra problem.

Sanktionerna mot Ryssland har haft stor effekt.
Sanktionerna mot Sydafrika hade hyfsat bra effekt.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning