Annons
Artiklar > Premium > Test: Godox Lux - Plus och minus till Godox Lux Junior och Lux Senior

Test: Godox Lux - Plus och minus till Godox Lux Junior och Lux Senior

Plus

Godox har släppt blixtarna Lux Senior och Lux Junior - den ena med retrokänsla och och den andra i smidigt format. Vi har testat båda.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2022-09-06.

2 Kommentarer

rikitikitavi 2022-09-07 11:22  
Skaffade en Junior efter att ha kollat på båda, också mycket eftersom jag fotar analogt. Riktigt trevligt att den fungerar på äldre kameror också och då ser ut som blixt av äldre model i designen så den passar. En kul enkel blixt att kunna ha med sig lite överallt, nu har jag inte testat den mer än på min Fuji X-T1 och min leica M240 men den var utmärkt där och lätt att använda. Rekommenderas om man inte behöver proffesionellt ljus men lite upplättnings ljus i olika situationer.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning