Annons
Artiklar > Sony ZV-1 - vloggarens dröm, eller?

Sony ZV-1 - vloggarens dröm, eller?

Till kameran följer det med en så kallad Dead cat. Alltså ett fluffigt litet vindskydd som går att montera över kamerans inbyggda mikrofon.

 
Plus

En vloggkameran skapad för skapande. Så säger Sony själva om sin nya kompaktkamera ZV-1 som i grund och botten är en pimpad RX100 Va med video i centrum. Kameran är laddad med funktioner och finesser som förhoppningsvis ska tilltala den som gillar att filma sig själv. Bland annat tydligare inspelningsknapp, vridbar skärm och inbyggd riktmikrofon. Frågan är bara om ZV-1 lever upp till det som utlovas?


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Fotosidan Plus 1 månad

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2020-08-20. Läst av 3493 personer.

Fotosidan produktdatabas


Omdömen från användare, testbilder och produktinformation

4 Kommentarer

hornavan 2020-08-20 18:54  
Bra test och fin video.
Tycker kanske ljudet från den inbyggda micken känns lite tunt.
c.m.s 2020-08-20 22:39  
Bra och kul test :)

Jag är definitivt ingen vloggare men jag slog till på en ZV1 för ett tag sen ändå, just för att jag ville åt RX100VA men med den senaste AF tekniken samt att jag gillar den roterande skärmen och det lilla greppet denna har.

Väldigt nöjd med den, ett utmärkt komplement till mina större APS-C och FF kameror. Denna lilla kamera får plats i fickan tillsammans med min iPhone och den ger inte bara bättre bilder/video utan är jäkligt mycket roligare att använda än telefonen enligt mig.
Bengf 2020-08-21 16:13  
Första gången jag läser om hur skärmen klarar av se på med solglasögon med någon kamera, inte så dumt testat faktiskt, bra tänkt där, kan bli en återkommande test i fortsättningen, kameran har ett grepp det är också helt nytt och ser ut att vara bra, överför genast till nästa VIII.

Sympatisk trevlig testare i filmen, inte första lilla kameran man önskar något större knappar, försa om dom är rädda att man bryter av någon knapp.
Ardala 2020-08-24 12:17  
Bra video!
ANNONS

Mer premiumläsning