Annons
Artiklar > Test: DJI Mavic 3 - en drönare i toppklass

Test: DJI Mavic 3 - en drönare i toppklass

Mavic 3. Toppklass.

 
Plus

DJI jobbar hårt med att ta fram nya drönare. Nya DJI Mavic 3 tar ett rejält skutt framåt med två kameror, varav den ena har zoomfunktion och den andra har högkvalitativ 5,1K-video och hög framerate för 4K. Har inte habegäret satt in tidigare så är det definitivt här för att möta en drönare som passar proffs.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2022-05-02.

Fotosidan produktdatabas


Omdömen från medlemmar, testbilder och produktinformation

1 Kommentarer

Third eye 2022-05-07 09:05  
Suktat efter både denna och cine-modellen sedan släpp och att äga en av dem skulle antagligen lyfta kreativiteten rejält. 30k för 3:an och närmare 50k för cine är i överkant men hanterbart...men att sakna klassning gör det till en riskfyld affär.
Men jäklar vad jag vill ha en🙂
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Mer premiumläsning