Annons
Artiklar > Test: DJI Mini 2

Lättflugen instegsdrönare

Test: DJI Mini 2

Smarta snabbknappar. Fjärrkontrollen till DJI Mini 2 känns igen från Mavic Air 2. Den är relativt stor – jämfört med den sympatiskt kompakta drönaren – men rymmer förutom reglage för flygning också snabbknappar för att kontrollera kamerafunktioner så du slipper vara utlämnad till att klicka på den telefonens skärm. Foto: Sara Arnald

 
Plus

Instegsmodellen DJI Mini 2 väger lika mycket som föregångaren, har tappat Mavic i namnet och är rolig och enkel att flyga. Men bristen på sensorer i sidled och en liten kamerasensor ligger den i fatet. Och när fjärrkontrollen är större än drönaren själv är den inte så ”mini” som man kan önska.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Fotosidan Plus 1 månad

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2021-03-12. Läst av 4517 personer.

Fotosidan produktdatabas


Omdömen från användare, testbilder och produktinformation

1 Kommentarer

Third eye 2021-05-01 10:25  
Kompletterade min P4P med denna och är imponerad faktiskt, den levererade betydligt bättre än vad jag trodde. Köpte den för att alltid ha i ryggsäcken.
Min P4P äter ju såklart upp den i alla kvalitéer och är betydligt mer lättflugen än Mini 2, men jag kan inte få med den spontant och det är oklart om den är annat än brevpress efter 2022.
Mini 2 fungerar precis som jag tänkt och det går att hämta hem förhållandevis mycket i Premiere Pro ändå.
ANNONS

Mer premiumläsning