Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Test: FUJIFILM XF 56mm f/1,2 R WR – stilfull uppdatering

Test: FUJIFILM XF 56mm f/1,2 R WR – stilfull uppdatering

Ett mångsidigt objektiv. Här under en spontan produktfotografering utomhus. Bilddata: Cap de Ses Salines, Mallorca. Fujifilm XH-2, 56 mm, 1/120s f/2,5, ISO500

 
Plus

FujiFilm XF 56mm f/1,2 R WR är en uppdaterad variant av en av Fujifilms mest ljusstarka objektiv Fujinon XF 56/1,2 R från 2014, ett kort tele för aps c-kameror som med sin ekvivalenta brännvidd på 85mm är ett perfekt porträttobjektiv. Den nya konstruktionen har kortare närgräns, utlovar snyggare bokeh och är som en välkommen bonus vädertätat.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2022-11-01.

Bli först att kommentera

Mer premiumläsning