Annons
Artiklar > Test: Sony A6700 - APS-C med autofokus i framkant

Test: Sony A6700 - APS-C med autofokus i framkant

Stadig. Den inbyggda bildstabiliseringen (IBIS) har förbättrats något med nya algoritmer. Bilddata: Lund, FE 11/1,8, 1/6 s, f/1,8, ISO 800.

 
Plus

Sony har inte gett upp APS-C-formatet. Sony A6700 är en uppdatering av A6600 som bland annat bjuder på bättre ergonomi och en autofokus i toppklass.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2024-02-12.

1 Kommentarer

Bengf 2024-02-22 08:01  
Ja klagade en del på kameran när den kom, EVF och skärmen var lite sämre än förväntat, efter att ha läst mera tester av den bland annat från Kamera& Bild så finns det en hel del som också är riktigt bra. Förhoppning om en ännu mera avancerad modell finns så klart. Det har ofta blivit så att när en ny modell från Sony kommer så blir det mycket "finn fem fel". Nya A9III skärskådas direkt om vad som inte var bra med Global slutare och DR är dåligt osv, inga fel med det i grunden men ibland blir för mycket med finn fem fel med Sony.

Mer premiumläsning