Annons
Artiklar > Test: Think Tank MindShift Rotation 34L - innovativ men överkonstruerad

Test: Think Tank MindShift Rotation 34L - innovativ men överkonstruerad

I insatsen (som rymmer 8.5L) får jag plats med en Canon 5D MkIV med ett 24-70/f2.8L med nosen neråt, en liten 70-200/F4L telezoom och ett fast 100mm-objektiv.

 
Plus

Smarta saker går att använda på flera sätt. Think Tank har i sin MindShift-serie tre säckar vars insats kan roteras runt höften. Allt för att du ska kunna ha kameran framme när det gäller – utan att ta av dig ryggsäcken.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2022-09-16.

2 Kommentarer

PMD 2022-09-16 22:55  
Att Think Tank har använt crowdfunding förvånar mig också. Think Tank kom med en liknande ryggsäck (Rotation 360) i slutet av 00-talet. Hur mycket vidareutveckling kan ha behövts?
janc 2022-09-17 00:16  
Jag har en äldre (och liten) modell av denna. Jag ser midjeväskan främst som ett sätt att förvara kamera med monterat objektiv i en situation där man inte vill ha den hängande löst.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning