Annons
Kalender > Visa aktivitet

G E I S T - Om kraften i musiken

1 mars - 15 mars
Plats: Tegelbruket, Örebro

Fotoutställning
Fotograf: Jens Hellman
Plats: Tegelbrukets bibliotek och musikhus
Tid: Torsdag den 1 mars – torsdag den 15 mars 2018

Torsdag den 1 mars, kl 16.00 -17.30 finns fotografen tillsammans med några musiker och arrangörer närvarande för frågor och snack. Välkommen!

Utställningen är en subjektiv dokumentation av musiken i Sensus och på Tegelbruket under de första åren från att huset öppnade. Bilderna har tagits i farten, oftast runt arbetet med spelningar och liknande. Utställningen ska också ses som ett stort tack till alla grymma människor som varit med under den här tiden.

Fotografen vill lyfta fram kraften i engagemanget som finns i och kring musiken; i det kreativa skapandet, i repandet och i arrangörskapet, kring spelningarna och inspelningarna, den inre resan, det informella lärandet - på riktigt! Det är en språngbräda till egenmakt och självständighet, en drivkraft till att bygga tillsammans. Detta skapar folkbildningen och studieförbunden ett grundfundament för. Tegelbruket är en unik mötesplats.

Bilderna kan efter den 27 mars 2018 ses på jenshellman.com och vill du ha kopior kan de beställas där. Du som syns på någon bild och besöker utställningen kan få en egen kopia, 18x24 cm om du meddelar via gästboken på TB.

----------------------------------
Utställningen innehåller bilder från många spelningar, minifestivaler, inspelningar, förberedelser och goa möten. Det är hardcore, hiphop, punk, metal, rock, pop, singer songwriter, det är turnéer, Manifest on tour, Kulturnatten, Scenit, Ung Peng, Vox-talangen och allt möjligt annat som dokumenterats under den här perioden.


https://www.facebook.com/events/793618590824652/

Intresse - Svart-vitt, Utställning

Tipsare: tvsmith

Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elinchrom ELB 500 TTL - Get the Right Shot