Annons

Licenser för användning

På sidan dina inställningar kan du ställa in vilken licens som skall vara förvald.

 

Alla rättigheter reserverade (standard)

Ditt verk skyddas enligt svenska Upphovsrättslagen utan några medgivanden - alla som vill använda din bild på något publikt sätt måste kontakta dig och avtala med dig om detta.

Denna licens gäller för alla dina bilder på Fotosidan, såvida du inte själv valt att ställa in någon annan av de nedanstående.

 

 Creative Commons-licenser

Creative Commons är en ideell organisation vars syfte är att hjälpa de som skapar och vill dela med sig (helt eller delvis) av sina verk. Detta genomförs rent praktiskt genom ett system av licenser. Den som skapat verket, upphovsmannen, väljer vilka friheter hon eller han vill att verket skall ha och får ett licensavtal som passar hennes eller hans önskemål.

Observera att du fortfarande äger bilden i enlighet med Upphovsrättslagen, det du anger med licenserna nedan är att andra får använda/publicera dem (i enlighet med licenstexten för respektive licens), utan att behöva kontakta dig och avtala detta personligen.

Creative Commons-licensCC Erkännande 
Den här licensen innebär att du tillåter andra att använda, sprida, göra om, modifiera och bygga vidare på ditt verk, även för kommersiella sammanhang, så länge de ger dig äran för att du har skapat ursprungsverket.
Läs licenstexten

imageCC Erkännande Dela lika 
Den här licensen innebär att du tillåter andra att använda, sprida, göra om, modifiera och bygga vidare, skapa nya verk utifrån ditt, så länge de ger dig äran för att du har skapat ursprungsverket och att de licensierar det nya verket under samma villkor, eller likvärdiga. Alla nya verk som skapas utifrån ditt verk kommer att ha samma licens, så alla bearbetningar kommer också att acceptera kommersiell användning.
Läs licenstexten
.

imageCC Erkännande Inga bearbetningar 
Den här licensen tillåter spridning, kommersiell och ickekommersiell, så länge den sker oförändrad så som ursprungsverket och att du erkänns som upphovsman.
Läs licenstexten

imageCC Erkännande Icke kommersiell 
Den här licensen innebär att du tillåter andra att använda, sprida, göra om, modifiera och bygga vidare på ditt verk, men de får inte användas i kommersiella sammanhang, och de måste ge dig äran för att du har skapat ursprungsverket.
Läs licenstexten

imageCC Erkännande Icke kommersiell Dela lika 
Den här licensen innebär att du tillåter andra att använda, sprida, göra om, modifiera och bygga vidare, skapa nya verk utifrån ditt, så länge de ger dig äran för att du har skapat ursprungsverket och att de licensierar det nya verket under samma villkor. Alla nya verk som skapas utifrån ditt verk kommer att ha samma licens, så alla bearbetningar kommer inte heller att acceptera kommersiell användning.
Läs licenstexten

image

CC Erkännande Icke kommersiell Inga bearbetningar 
Den här licensen tillåter spridning men endast i icke kommersiella sammanhang men verket får inte bearbetas och den som använder verket måste du erkänna dig som upphovsman.
Läs licenstexten

ANNONS