X. Oanvända vyer > Nyheter > Fixa en annorlunda Facebook-bild

Fixa en annorlunda Facebook-bild

Den här filmtutorialen lär ut hur du kan fixa en lite roligare Facebook-profil än de flesta andra. Det enda du behöver för att lyckas är en bild du gillar och lite kunskaper i Photoshop.

Facebooks nya utseende öppnar upp för lite nya möjligheter vad gäller din presentationsbild. Förutom presentationsbilden visas de fem senaste taggade bilderna, vilket man har tagit nytta av i filmen nedan. Genom att ta en bild och dela upp den i sex olika delar går det att få en Facebook-bild som går ut över bakgrunden.

Om det här ska fungera måste man se till så att de senaste taggade bilderna inte visas på framsidan, men mer om det i filmen nedan.Källa: TechCrunch.

Publicerad 2010-12-20. Läst av 13401 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

2010-12-22 08:30   anders2010
http://picscatter.com/ gör samma sak
2010-12-22 08:43   Drogen
Kul grej, men jag fattar inte det där med "se till så att de senaste taggade bilderna inte visas på framsidan". Då visas väl inga bilder högst upp, eller? Jag hittar inte heller var det nämns i filmen. Om någon taggar mig i en bild så byts väl en bild ut på min profilsida, eller fattar jag helt fel? Är inte så haj på Facebook som ni märker...

Merläsning


Elinchrom ELC 125 - ELC 500 studioblixtar