Annons
Artiklar > Svartvitt fototema på Moderskeppet

Svartvitt fototema på Moderskeppet

Foto: Sanna Lund. 

Med start idag och två veckor framåt kommer bloggen Moderskeppet att lägga lite extra kärlek på svartvita bilder. Här får du ta del av bildbehandlingstips, webb-tv och intressanta artiklar i ämnet.

Göran Segeholm tankar om svartvit fotografi: Less är inte more.
Olika sätt att konvertera till svartvitt.

Plus mycket mycket mer! Surfa in och ta del av nya tips varje dag i Moderskeppets blogg.Publicerad 2010-10-07.

7 Kommentarer

Samuel Svensson 2010-10-07 09:28  
REKLAM är intressant. OMG kan ni inte marknadsföra min fotoblogg också, det hade varit roligt. Om ni ska länka och göra reklam kan man väl få klicka sig fram till det, inte ha det som nyheter på startsidan. jajaja. skitsamma. godnatt.
andmag 2010-10-07 21:17  
Ja jag har sett en del tendenser till negativa kommentarer till Fröken Silversagas artiklar. Moderskeppet är väl en av de bloggar jag har nytta av iaf.
Vinski 2010-10-07 21:50  
@Samuel
Hittar inte din fotoblogg, kanske du vill dela länken med oss?
Svårt att marknadsföra det man inte hittar.
Anders Östberg 2010-10-07 23:04  
Samuel, har du en mängd gratis redigeringstips eller liknande värdefull info för FS läsare att bjuda på i din blogg så tror jag säkert att FS kan länka till den. Maila till dom vet jag, så blir du säkert uppmärksammad. ;-)
Splanky 2010-10-08 11:20  
Att länka till Moderskeppet är helt rätt.
En sajt som är ovärderlig om du sysslar med olika former av bildbehandling.
Och det gör vi väl?
Samuel Svensson 2010-11-23 13:31  
Det var inte bara detta inlägget som triggade igång mig. Det är bara det att det känns mer och mer som att jag tycker fotosidan själva kunde haft egna artiklar om ämnet eller ämnen, det är huvudsakligen länkar på startsidan vilket jag tycker är tråkigt.

Jag ska tillägga att jag tycket mycket om moderskeppet och jag har gått två högskolekurser med Mattias i bildbehandling och vis.kom så jag har inget emot att det är deras blogg som länkas till.

Min fotoblogg är inte speciellt undervisande och det enda man kan få på den är inspiration. Jag har ingen som helst lust att sprida den egentligen, har till och med tagit bort kommentarfältet. :P det blir snyggare så.

smulfoto.blogg.se

Merläsning

ANNONS