Annons
Artiklar > Ansel Adams direkt till din iPad

Ansel Adams direkt till din iPad

Little Brown and Company har släppt en fotoapplikation för iPad tillägnad fotografen Ansel Adams. Här finns bilder, videoklipp, personliga brev och biografi som sträcker över hela fotografens karriär.

Andrea G. Stillman, som tidigare har arbetat tillsammans med Adams, har varit med och hjälpt till med urvalet av bilder till applikationen. Bakom applikationen finns Little Brown and Company, Hachette Book Group.

Applikationen för iPad finns för 13.99 dollar i Apple iTunes Store.



Publicerad 2010-12-06. Läst av 5498 personer.

12 Kommentarer

Jedih 2010-12-06 08:55  
Intressant men jag hittar inget på iTunes Store. Jag har sökt på både "Ansel Adams" och "Little Brown and Company". Det enda som dyker upp är en iPhone app som heter "Zone System Companion".

Jessica - Har du en länk till appen?
Jedih 2010-12-06 12:10  
Tack Torbjörn! Men appen finns tyvärr inte i den svenska iTunes Store - inte så konstigt att man inte hittar den!
pawwen 2010-12-06 15:47  
Varför i hela friden ska allting vara "appar" idag?! Vad är det för fel på anpassade sidor för mobiltelefoner. Varför vill man begränsa sig till apples produkter?
johnerik 2010-12-06 16:07  
Det här är typiskt Apple. de styr och ställer. Varför köper någon deras produkter?
Joel Stjernerhem 2010-12-06 17:10  
Varför är det Apples fel att någon gör en app till iPad?
Anders Östberg 2010-12-07 20:42  
Varför man gör en app? Enkelt - därför att folk just nu står i kö för att betala för allt som förpackas som en iPhone/iPad app, i alla fall så länge iHysterin håller i sig, medan det inte längre går att ta betalt för samma information på websidor.
Mikael F 2010-12-10 11:56  
"Här finns bilder, videoklipp, personliga brev och biografi som sträcker över hela fotografens karriär."

Låter som beskrivningen för en fotobok.

Om någon vill köpa en fotobok i digital form anpassad för en (tycker jag) bra digital plattform, så är väl det inte märkligare än att någon köper en vanlig fotobok?
Eller?
Emanuel Dahlberg 2010-12-11 21:00  
Ja varför köper man Apples produkter... Varför köper nästan alla fotografer Macbooks och iMacs? För dom vill ha en stabil dator, inte en Windows burk som kraschar varannan dag. Jag är så glad att jag har gått över till Mac, har inte haft några problem. Apples datorer är så underbara att arbeta med och det finns så många underbara Appar till min iPhone som underlättar vissa arbeten.

Är så less på allt skitsnack emot Apple, köp inte deras produkter om ni inte gillar dem och köp det ni gillar, så ni kan bespara oss andra med erat gnäll.
Anders Östberg 2010-12-11 21:14  
"Nästan alla fotografer köper Macbooks och iMacs"? I call bullshit - vad har du för siffror som stödjer det? Jag vågar sätta en bra slant på att många fler fotografer använder PC än Mac. Inte för att det spelar mig någon roll vad det står på burken, det är applikationerna som räknas, inte OS:et. ;-)
Emanuel Dahlberg 2010-12-12 02:34  
Du måste ju ha en bra och stabilt OS om du vill köra applikationerna, därför är Mac bäst och därför väljer alla som jobbar med media att köra Apples datorer ;)

Sen att du förbiser verkligheten och skapar en annan är en helt annan sak!
Innan du börjar komma med "fanboy" snacket så ska jag säga direkt att det inte har med att jag "dyrkar" Steve eller Apple.
De flesta proffs fotograferna kör mac, fråga mig inte varför, men det är bara så! Men räknar man in hobbyfotograferna och dom som fått en 40D i julklapp blir nog pc användarna fler!

Det där med siffrorna är ett löjligt försök till att argumentera. Vem skulle ha gjort den undersökningen hade du tänkt? ;)
pawwen 2010-12-14 09:10  
Det jag menar är: Varför vill man låsa in till ett specifikt OS? Varför inte göra en weblösning som funkar för ALLA istället?
annons

Merläsning

ANNONS