Artiklar > Premium > 20% rabatt på medlemskap hos Moderskeppet

FÖRMÅN KOPPLAD TILL FOTOSIDAN PLUS-MEDLEMSKAP

20% rabatt på medlemskap hos Moderskeppet

I Fotosidan Plus-medlemskapet samlar vi förmåner som hjälper dig att utvecklas som fotograf. Moderskeppets onlinekurser är ett perfekt verktyg i din utvecklas-som-fotograf-verktygslåda och vi har fixat 20% rabatt!

Moderskeppet ger dig kunskap för digitalt kreativa och har hundratals onlinekurser och e-böcker i foto, bildbehandling, video och design. Som medlem på Moderskeppet får du obegränsad tillgång till 500 onlinekurser och e-böcker i verktyg, tekniker och program. Och det kommer nytt varje vecka.

Som Plus-medlem får du 20% rabatt på Moderskeppets medlemskap. För endast 1199 kr/år (ord.pris 1499 kr) eller 109 kr/mån (ordn.pris 149 kr) får du tillgång till hundratals onlinekurser samt hjälp och råd.

Du hittar erbjudande via Din prenumerationer-sidan här på Fotosidan. Där finns en unik länk för dig som Plus-medlem som leder dig till Moderskeppet sida där du kan ta del av rabatten.

Ja jag vill ha 20% rabatt på Moderskeppets medlemskap

Allt samlat, så att du kan lära dig enklare

På Moderskeppet hittar du hundratals onlinekurser och e-böcker skapade av svenska experter. Allt är strukturerat i lagom delar, så att du kan lära och repetera som du vill. Det hjälper dig att lära effektivt. Våra lärare har stor erfarenhet av att göra onlinekurser och skriva böcker. De vet vad du behöver för att lyckas.

Moderskeppet vill göra det enkelt och kul för dig att lära. Därför kan du även läsa tusentals fristående guider.

Lärande och inspirationsbehov kommer ofta plötsligt. Därför anpassar sig Moderskeppet till din dator, surfplatta och mobil. Så att du kan lära och bli inspirerad precis där du befinner dig.Publicerad 2021-02-04. Läst av 139 personer.
ANNONS
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Mer premiumläsning