Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Fotosidan öppnar!

<b>Fotosidan öppnar!</b>

Välkommen till Fotosidan!

Fotosidan hoppas vi kommer att fylla det tomrum som finns på webben när det gäller ett forum för fotointresserade i Sverige, amatörer såsom proffesionella.

Ambitionen med fotosidan är att det skall finnas en hel del artiklar som behandlar allt från teknik till komplexa ämnen som bildkomposition. Parallellt med detta skall det finns information som skapas av fotosidans medlemmar. Framförallt gäller detta de forum som finns och genom medlemsgalleriet.

De huvudrubriker som du hittar hos fotosidan just nu är:

- Lära (under denna rubrik kommer du att hitta artiklar skrivna av oss. Artiklarna skall inte ses som några sanningar utan som erfarenheter. Under varje artikel kan du som medlem ge dina kommentarer så att artiklarna lever vidare).
- Forum (här kommer vi att lägga upp ett antal diskussionsforum. Tanken med dessa forum är att inga frågor är för dumma utan meningen är att kunskap skall utbytas mellan medlemmarna).
- Album (här kommer du som medlem att kunna lägga upp dina bilder. Iallafall jag tycker att det roligaste är att visa bilderna för andra. En annan sak är att få kommentarer på mina bilder så att jag utvecklas som fotograf).
- Länkar (här kommer du att hitta en länksamling inom ämnet foto)
- Sök (här kommer du att kunna söka på fotosidans sidor)

I denna första versionen som vi släpper kommer det att vara begränsat med funktioner, men vi har mycket ideér som vi kommer att försöka realisera. Vi kommer att bygga på dessa funktioner och släppa dem vartefter de blir klara.

Vi hoppas att vi även kommer att kunna skapa utbyten med kommersiella aktörer (fotobutiker, tidningar etc) som skall komma dig som medlem till gagn.

Vad tror du om detta? Diskutera i forumet!

/Christer, David och Erik.

Publicerad 2001-06-11.

Merläsning

ANNONS