Artiklar > Fotografiska öppnar igen

Fotografiska öppnar igen

Stängde på grund av corona-pandemin, nu öppnar de igen.

15 april stängde Fotografiska i Stockholm, Tallin och New York för allmänheten med anledning av Covid-19. 21 maj öppnar museet i Stockholm igen, samma datum som de öppnade för tio år sedan.

Alla pågående utställningar förlängs över sommaren, bland annat hänger Generation Wealth av den amerikanska fotografen Lauren Greenfield kvar. Även utställningarna med Anders Petersen, Hassan Hajjaj, Maisie Cousins och Rymdteleskopet Hubble har nya slutdatum.

Världens mest öppna museum öppnar igen. Jag är ärligt talat rörd över att vi trots allt öppnar på vår 10-årsdag. Vårt firande blir inte som vi tänkt oss, inget är väl som någon tänkt sig just nu. Jag hoppas få se gäster som funderar, ifrågasätter, njuter och umgås här igen. På ett bra avstånd från varandra eftersom krisen inte är över”, säger Per Broman, VD Fotografiska i Stockholm i ett pressmeddelande.

Museet kommer att hålla öppet torsdag - söndag mellan 09.00-21.00. Grupper om 25 personer kommer  in i museet och får befinna sig i lokalerna i 90 minuter. Publicerad 2020-05-19. Läst av 2173 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Merläsning