Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Fotografiska stänger tillfälligt

Fotografiska stänger tillfälligt

Fotografiska stänger tillfälligt.

 Foto: Magnus Fröderberg

Fotografiska i Stockholm stänger - öppnar efter jul.

Den 23 november stänger Fotografiska tillfälligt i Stockholm. Anledning är de besked regeringen gav under presskonferensen den 16 november. Fotografiska planerar att öppna igen på juldagen 25 december. 

Dagen vi stängde museet i våras var en tung dag. Dels för alla oss som arbetar här, dels för alla gäster som inte längre kunde besöka museet. Vi har alltid satt ett stort värde i att vara världens mest öppna museum med öppet hus 364 dagar om året - stängning finns inte i vårt DNA. Vi hoppades in i det längsta att de åtgärder som vi skräddarsytt för att skapa en trygg museiupplevelse med ett begränsat antal förbokade gäster, tidsbegränsade biljetter och fler säkerhetsvakter skulle räcka, men i och med den allvarliga samhällsutvecklingen som nu eskalerar tar vi vårt ansvar och stänger med planen att öppna igen på juldagen. Vi kommer använda tiden till att skapa digitala upplevelser att njuta hemifrån och att vässa verksamheten så att vi är bättre än någonsin när vi öppnar igen”, säger Elin Frendberg, VD för Fotografiska i Stockholm i ett pressmeddelande.



Publicerad 2020-11-20.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS