Annons
Artiklar > Fotomix i Romele Konsthall

Fotomix i Romele Konsthall

Foto: Linda Persson

 Foto: Linda Persson

Stor genrebredd i Romele Konsthall.

1 maj 2021 öppnar en fotoutställning i Romele Konsthall, Dörröd. På 110 löpmeter ska 25 fotografer med olika genrer ställas ut cirka 200 bilder. Det kommer att bli en av Skånes största fotoutställningar. Fototrion, som består av Roy Andersen Annie Weibull och Lyneth Yu Wennlid, står bakom det hela.

Nu är det klart vilka fotografer som ställer ut. Bland bilderna kan man se verk av Linda Persson, Niklas Storm och Claes Jonsson.

Vi är glada över att fotografer från olika delar av landet har ansökt, och att de dessutom representerar olika genrer. Tillsammans kommer de att visa drygt hundratalet bilder, allt från gatufoto från Sverige och Asien till landskapsbilder, olika typer av naturbilder, till exempel med fokus på blommor och fåglar, samt konstfotografi i form av stilleben. Det är roligt att få presentera en fotomix som vi tror att många fotointresserade besökare kommer att uppskatta och inspireras av”, säger Roy Andersen till Fotosidan.

Utställningen pågår till och med 23 maj 2021.

Foto: Niklas Storm 

Foto: Claes Jonsson



Publicerad 2021-04-14.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS