Artiklar > Han tog priset i Sony World Photography Awards

Han tog priset i Sony World Photography Awards

Bild: Shai Apeloig

 Bild: Shai Apeloig

Shai Apeloig bidrag gav pris i Sony World Photography Awards.

Svenska fotografen Shai Apeloig tog hem priset i den nationella kategorin Sverige i Sony World Photography Awards 2021. Bilden  som deltog i kategorin Creative i den öppna tävlingen valdes anonymt av domarna.

Inspirerad av den expressionistiska rörelsen försökte jag överföra en subjektiv upplevelse snarare än vad vi kan uppfatta som en objektiv verklighet. Bilden skapades genom att kombinera enskilda bilder av en oxiderad järnstruktur som sedan komponerades till en ballongliknande bild. Under efterredigeringsprocessen återupptäckte jag och återskapade kompositionen gradvis”, berättar Shai Apeloig i ett pressmeddelande.

Priset är fotoutrusting från Sony.

Programmet för nationella utmärkelser är ett initiativ som arrangeras av World Photography Organization och Sony. Tanken är att stödja lokala fotografsällskap runt om i världen. 53 länder har deltagit i år.

Över 330 000 bilder från 220 länder har skickats in under Sony World Photography Awards 2021. 165 000 bilder deltog i den öppna tävlingen.

Alla vinnare i kategorierna Student, Youth, Open och Professional under Sony Photography Awards 2021 kommer att meddelas 15 april 2021. Se fler vinnare och nominerade på tävlingens hemsida.Publicerad 2021-02-09. Läst av 2431 personer.

Bli först att kommentera

Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Merläsning

ANNONS