Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Helsingborgs Dagblad söker fotograf

Helsingborgs Dagblad söker fotograf

Foto: Trevor Brown/Unsplash

 Foto: Trevor Brown/Unsplash

Jobba med lokala journalistik i Helsingborg.

Fotografjobb inom dagspress växer inte på träd. Men nu söker Helsingborgs Dagblad en fotograf till redaktionen i Helsingborg.

Man kommer att få jobba med drönare och göra tv-inslag, ta stillbilder, göra egna bildreportage och arbeta med live-jobb. 

Du söker tjänsten här, senaste ansökningsdag är 16 maj.



Publicerad 2021-05-02.

11 Kommentarer

willeh 2021-05-02 20:19  
Exakt min arbetsbeskrivning idag. tror väldigt många med mig inte ser några konstigheter med den arbetsbeskrivningen. Kul med omväxling på jobbet!
PMD 2021-05-02 23:39  
"Observera att vi med hänsyn till GDPR inte tar emot ansökningar via mail".

Ha! Utvecklingen går framåt med stormsteg …
Third eye 2021-05-03 00:21  
Se där, en "content creator" m.a.o, undrar när man kommer se en platsannons med den rubriken.
Viewmaster 2021-05-03 08:17  
Man kan ägna tid åt att bli en duktig stillbildsfotograf.
Och man kan ägna lika lång tid åt att bli stillbildsfotograf / videofotograf / videoredigerare / ljudtekniker / bildproducent / reporter / drönarpilot. Det känns okontroversiellt att gissa att kompetensen i varje enskild disciplin oundvikligen blir lägre med det senare alternativet. Det känns samtidigt som om det inte är något problem. En kompetent multitekniker, i meningen någon som är hyfsad på litet av varje men inte top notch på något, är förmodligen en mer attraktiv resurs idag... Men jag skulle gärna se att man kallade en sådan tjänst något annat än *fotograf*. I broadcastvärlden benämns den ibland "sändningstekniker" och syftar på någon som är halvokej fotograf / BING / bildmixer / bildproducent / A-ljudtekniker / B-ljudtekniker / ljusdesigner / sminkör / reporter / redigerare / younameit...
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS