Annons
Artiklar > Mira Hilfon Liungman vann Nikon Short Film Award 2022

Mira Hilfon Liungman vann Nikon Short Film Award 2022

Filmen "Trust” på en minut gav Mira Hilfon Liungman pris i nyinstiftad tävling.

Stockholm filmfestival har presenterat vinnaren av Nikon Short Film Award 2022: Mira Hilfon Liungman med en-minutsfilmen ”Trust”.

I somras kickstartade Stockholm filmfestival ett kortfilmspris tillsammans med Nikon. Priset är instiftat för att uppmuntra filmskapare i Europa att använda sin kreativitet och fantasi att skapa kortfilm med en maximal längd på 60 sekunder. 

Av 100 bidrag valdes sex nominerade ut där Mira Hilfon Liungman vann. Vinsten är förutom festivalstatyett ett filmkamerakit från Nikon och en handledningslunch med prisbelönta regissören Tarik Saleh.

Jag är verkligen glad över det fina mottagandet av min film. Att uttrycka mig själv genom film har alltid varit en av mina största drivkrafter. Film som medium påminner mig hela tiden om dess kraftfulla förmåga att påverka, få människor att leva, beröra och upplysa”, säger Mira till Stockholms filmfestival.



Publicerad 2022-11-19.

Bli först att kommentera

Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS