Artiklar > Adobe släpper Elements 2021

Adobe släpper Elements 2021

Adobe Elements 2021 finns ute nu.

Adobe har släppt nya versioner av bildbehandlingsprogrammet Photoshop Elements och videoredigeraren Premiere Elements, båda med tillägget 2021.

Programmen är något enklare versioner än Photoshop CC och Premierer Pro.

I Photoshop Elements ska det vara enkelt att ändra positionen och vinkeln på en personen huvud genom att utnyttja Adobes Sensei AI. Programmet har 58 olika guider och tillvägagångssätt. Elements leder användaren genom för att förbättra sina bilder. Det finns en rad olika guider beroende på vilket resultat man vill uppnå; byta himmel, retuschera med mera. I Duotone kan man laborera med olika duplexfärger och man kan omvandla fotografier till rörligt material.

I Premiere kan man visa upp videon med animerade mask-overlays, med olika former och animeringsstilar till hela filmer, utvalda scener eller använd som övergångar. Programmet är enligt Adobe snabbare än tidigare i och med GPU- accelererade prestanda.

I både Photoshop Elements och Premiere Elements ges det möjlighet att automatiskt göra back up på hela katalogstrukturer med all information som album, nyckelord, platsinformation och så vidare.

Styckpriset för Photoshop Elements 2021 och Premiere Elements 2021 är 993,75 kronor inklusive moms.

Ett paket med båda programmen kostar 1497,50 kronor inklusive moms.

Läs mer på Adobes hemsida.Publicerad 2020-10-09. Läst av 1542 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Merläsning