Artiklar > Crane 2S - ny gimbal från Zhiyun

Crane 2S - ny gimbal från Zhiyun

Ny gimbal från Zhiyun som tar lite tyngre utrustning.

Crane 2S kan hantera stora kameror som Blackmagic 6K, Panasonic S1H, EOS 1DX Mark III, med flera. Den har en ny styrenhet för fokus och Servo Follow Focus, som, enligt tillverkaren, har låg latens och hög precision.

 

På gimbalen finns ett fack för att installera bildöverföringssändare och tre nya monteringspunkter som gör det möjligt att montera bildskärmar, mikrofoner med mera. 

Crane 2S har ett läge för att spela in vertikal video.

0,96" OLED-skärmen ger en större synvinkel än tidigare modell, vilket ska göra det enklare och snabbare att gå genom menyn och att snabbare växla mellan olika lägen. 

Som tidigare LAB- och Weebill-modeller har Crane 2S samma lägen; Pan Following, Locking, Following, Full-Range POV, Vortex och Go mode. Den har även filmfunktioner som Panorama, Timelapse, Motionlapse och Long Exposure Timelapse.

Crane 2S har ett nytt FlexMount-system som, enligt tillverkaren, förenklar installationsprocessen samtidigt som kameran säkras med en dubbel säkerhetsmekanism. Det går även att justera säkerhetslåsets åtdragning.

Zhiyun Crane 2S börjar levereras i september, priset är 7188 kronor inklusive moms.Publicerad 2020-08-21. Läst av 1941 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Merläsning


Lastolite HaloCompact