Annons
Artiklar > Hobolite Iris – bärbar LED i fickformat

Hobolite Iris – bärbar LED i fickformat

Ny liten led där strålvinkeln kan justeras.

Hobolite Iris är en ny och liten led. Den är tillverkad i ett lätt IP54-klassat aluminiumhus som väger 140 gram och är klätt i veganskt konstläder. 

CCT är justerbart på 2700K till 6500K och CRI och TLCI på 96+. Dimningen är sömlös från 0-100%. Strålningsvinkeln på frontlinsen kan justeras från 20 grader till 45 grader och öka ljusstyrkan med upp till sex gånger, och leden har en maximal ljusstyrka på 2820 lux.

På framsidan sitter magnetfäste för att byta ut ljusmodifierare. Justering kan göras via kontrollknapparna eller via mobilappen.

Det inbyggt batteri ska enligt tillverkaren räcka i två timmar på 100% drift. Den stödjer PD-laddning och kan även strömförsörjas via V-mount, som är tillval.

Standard Kit innehåller Adjustable Lens och Frosted Dome-modifierare. Det större Creator Kit innehåller flera nya ljusmodifierare som Aperture Ring, Gel Filters, Magic Lens, Fresnel Lens f/28mm som alla kan användas individuellt eller kombineras.

Hobolite Iris kommer att börja levereras i juni 2024. Standard Kit kostar 1 399 kronor. Creator Kit går på 2 899 kronor. Priserna är inklusive moms.Publicerad 2024-05-21.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS