Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Mirrorless Mover Backpack – ny ryggsäck från Think Tank

Mirrorless Mover Backpack – ny ryggsäck från Think Tank

18-litersväska utformad för spegellösa kamerasystem.

Nya Think Tank Mirrorless Mover Backpack är en 18-liters ryggsäck utformad för spegellösa kamerasystem. Den har en rad justerbara avdelare, vilket gör det möjligt att använda den som både en dedikerad kameraväska eller vardagsväska.

Den har ett lättillgängligt frontfack och en femliters framficka för till exempel jacka eller andra föremål och expanderbara sidofickor och låsbara remmar för ytterligare förvaringsmöjligheter. Axelremmarna är vadderade.

Den finns i fyra olika tvåfärgade modeller – Cast Green, Marine Blue, Campfire Orange och Cool Grey.

Bland funktionerna finns ett skydd för 14-tums laptop, expanderbara sidofickor för vattenflaskor eller stativ och ett förseglat regnskydd för extra skydd.

Ryggsäcken börjar levereras i augusti och kostar 1 999 kronor inklusive moms.Publicerad 2024-07-11.

2 Kommentarer

Michael Johansson 2024-07-11 09:47  
Jag har läst artikeln två gånger men hittar trots det inget om vad det är som gör denna väska speciellt utformad för spegellösa kamerasystem. Kankse finns svaret i filmen som jag inte sett?
janc 2024-07-11 11:51
Kanske är det måtten, den verkar jämförelsevis tunn jämfört med andra i deras sortiment? Eller så gillade man bara namnet 😉
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS