Artiklar > Nya mikrofoner från Saramonic - Blink 500 Pro B1 och B2

Nya mikrofoner från Saramonic - Blink 500 Pro B1 och B2

Nya modeller från Saramonic med bättre batteriprestanda och längre räckvidd.

Förra året släppte Saramonic sina trådlösa mikrofoner i Blink 500-systemet. Nu kommer de nya Pro-modellerna, Saramonic Blink 500 Pro B1 och B2. 

Räckvidden är utökad på upp till 100 meter och batteritiden ska, enligt tillverkaren, ligga på upp till åtta timmar.

RX-mottagaren med dubbla kanaler har TRS- och TRRS-utgångar, systemet fungerar med kameror och enheter som har mikrofoningång. Det är också kompatibelt med smarttelefoner och surfplattor som har hörlursuttag. Med adapter fungerar den med iPhones lightning-kontakt.

Mottagaren har valbar mono/stereo-inställning, vilket ska möjliggöra upptagningar på separata kanaler till kamerans eller inspelarens mikrofoningångar, när man använder två sändare.

Sändarna har en inbyggd rundupptagande mikrofon med känslighet på -39 dB. Den fungerar också som bodypack-sändare med SR-M1 rundupptagande lavalier-mikrofonen som ingår.

Både mottagaren och sändaren har OLED-skärm för bland annat ingångsläge, mikrofonnivåer och parkoppling. Nytt är även det uppladdningsbara förvaringsetuiet som har ett uppladdningsbart batteri på 2000mAh (till B2).

Saramonic Blink 500 Pro B1 och B2 börjar levereras under november. B1 har ett cirkapris på 2 699 kronor och B2 3 999 kronor.Publicerad 2020-11-13. Läst av 1081 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Merläsning

ANNONS
Phottix Nuada R4 II LED-Panel