Annons
Artiklar > Smooth Q3 - ny mobilgimbal från Zhiyun

Smooth Q3 - ny mobilgimbal från Zhiyun

Treaxlad gimbal med inbygd belysning.

Smooth Q3 är en ny gimbal från kinesiska Zhiyun. Den är treaxlad och har inbyggd belysning. Enligt tillverkaren är den 20 procent lättare än sin föregångare Smooth Q2, men ska trots det klara av högre vikt. 

Den justerbara klämman kan ställas in upp till en bredd på 90 millimeter.

Genom att trycka tre gånger på avtryckaren växlar man mellan stående och liggande läge. På ovansidan finns en 180 grader roterbar belysning. Ljuset kan ställas in i tre olika styrkor.

Den har 17 inbyggda SmartMode-mallar. Med ZY Cami Editor kan använda anpassade mallar som lägger till musik, specialeffekter och filter.

Den har även gestkontroll, SmartFollow 3.0 Object Tracking, Dolly Zoom och MagicClone Pano som manövreras med utlösarknappen för att markera målet och aktivera SmartFollow eller objektföljning.

Zhiyun introducerar också ZY Prime, en prenumeration där medlemmar får tillgång till fler funktioner, till exempel fler mallar och ZY Remo fjärrkontrollfunktion som låter en annan enhet styra den smartphone som är monterad på gimbalen.

Zhiyun Smooth Q3 kostar 999 kronor, och i Combo-set 1299 kronor. Då ingår förutom gimbalen väska, stativ, handledsrem och ett års Prime-medlemskap.Publicerad 2021-05-11. Läst av 2060 personer.

Bli först att kommentera

annons

Merläsning

ANNONS