Annons
Artiklar > Tre nya väskor från Gomatic

Tre nya väskor från Gomatic

Gomatic släpper tre nya väskor.

Sedan 2018 har Gomatic utvecklat väskor med fotografen Peter McKinnon. Nu kommer tre nya väskor. Serien Gomatic Peter McKinnon Everyday består av Everyday Daypack (25 liter), Everyday Slingbag (åtta liter), och Everyday Tech Organizer. 

Everyday Daypack kan göras om från en fotoväska till en vardagsryggsäck för användning utan kamerautrustning. Den kan anpassas på flera sätt med det medföljande justerbara stegsystemet eller med kuber och avdelare som säljs separat. Väskan har flera utvändiga fickor, vattenresistenta material och dragkedjor, olika handtag och remmar och genomföring för rullväskor. Det finns även bröstrem för extra stöd och öglor på väskans framsida. Everyday Daypack finns i fem olika versioner.

Everyday Sling Bag är designad för att bära en mindre utrsustning och är tillverkad av samma material som dess storebror. Den har utrymme för en spegellös kamera eller en mindre DSLR med ett extra objektiv. Med ett snabbt enhandsstängningsystem, trådramskonstruktion och låsspännen gör det enkelt att komma åt innehållet och stänga väskan.

Everyday Tech Organizer har fickor och fack för alla småsaker som kablar, laddare, actionkameror, adaptrar, kortläsare, minneskort och annat.

Väskorna börjar levereras i maj. Daypack kostar från 3 199 kronor, Slingbag 1 899 kronor och Tech Organizer 849 kronor.Publicerad 2022-04-15. Läst av 1478 personer.

2 Kommentarer

Cambo 2022-04-15 06:17  
Pinigt med dödskallelogga.
PMD 2022-04-18 04:12
Piratryggsäck. :-)
annons

Merläsning

ANNONS