Porträttfotograf? Var med och skapa nästa generation blixtar tillsammans med Profoto (anmäl dig senast 26/11)

Hela denna artikel är en annons

Porträttfotograf? Var med och skapa nästa generation blixtar tillsammans med Profoto (anmäl dig senast 26/11)

Profoto vill nu komma i kontakt med porträttfotografer som vill vara med och bidra i utvecklingen av nya Profoto-produkter.

 Foto: Jenny Aronsson

OBS! Anmäl dig senast nu på torsdag 26/11. Sen stänger anmälan.

Nu letar Profoto efter porträttfotografer som är intresserade av vara delaktiga i att skapa nästa generation av blixtar
. En av de saker som gjort det svenska varumärket till världsledade inom blixt och ljusformning är deras förmåga att förstå fotografers behov och utveckla produkter som adresserar dessa behov.

Profoto vill nu komma i kontakt med porträttfotografer som vill vara med och bidra i utvecklingen av nya Profoto-produkter. Du kan ha mycket eller ingen erfarenhet av att arbeta med blixt och du kan vara men behöver inte vara en Profoto-användare idag. Det viktigaste är att du förstår vikten av ljus för att skapa fantastiska bilder och att du bor i Stockholmsområdet.

I praktiken kommer samskapandet inkludera en till ett par tillfällen där du på plats eller digitalt får interagera med både Profotos utvecklare och andra fotografer. Ersättning sker i form av vouchers som kan användas i Profotos webshop.

Sista dag att skicka in ansökan är fredag 20 nov kl 23:59.

JA, jag är intresserad av att delta i urvalet och anger därför mina uppgifter nedan. Jag förstår att det innebär att Profoto kommer ta del av dem för att kunna välja ut de personer som skall ingå i gruppen.

Du måste logga då in först för att kunna fylla i formuläret. Är du ej registrerad redan kan du registrera dig här.Publicerad 2020-11-24. Läst av 1931 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Merläsning

ANNONS
Miops Capsule360