Artiklar > Så redigerar du effektivt med Adobes specialmjukvara

Hela denna artikel är en annons

Så redigerar du effektivt med Adobes specialmjukvara

Att redigera bilder och video på en laptopskärm kan kännas trångt. Med en extra integrerad skärm och Adobes specialmjukvara får du mer arbetsyta och enkel åtkomst till knapparna du behöver.

De flesta fotografer och grafiker använder sig av någon typ av Adobe-mjukvara och om så är fallet för dig kan ZenBook Pro Duos hela potential att öppna upp sig. Då kan du nämligen använda den extra skärmen till en dedikerad kontrollpanel med både reglage och knappar.

Använd den medföljande specialprogramvaran för ASUS ZenBook Pro Duo för smidig redigering av dina verk i Adobes-mjukvaror.

Den medföljande programvaran låter dig sätta upp en kontrollpanel som passar exakt dina behov. Du kan till exempel ställa in dina knappar för verktyg du ofta använder, ångra, skapa nytt lager och mycket mer. Mycket av det fungerar förstås med traditionella snabbkommandon också så den funktion som vi verkligen gick igång på är reglagen. Med hjälp av dessa kan du exempelvis snabbt ändra penselns storlek, opacitet och flöde. Något som i längden spar väldigt mycket tid.

OLED för kreatörer
Jämfört med LCD så ger dig OLED bättre svärta, bättre betraktningsvinkel och bredare färgomfång. Denna skärm kan exempelvis visa 100% av DCI-P3 färgrymden (133% sRGB). Den kan dessutom bli kalibrerad till ett DeltaE på cirka 2 för extremt bra färgåtergivning.

Båda skärmarna på ASUS ZenBook Pro Duo har touch och med pennan kan du enkelt jobba på datorn utan några smetiga fingeravtryck.

Båda skärmarna är dessutom pekskärmar och det ingår en penna med datorn som gör att du kan skissa och retuschera direkt på både huvudskärmen och den separata skärmen. Det finns till och med en snabbknapp för att stänga av tangentbordet så du inte råkar kommer åt något när du vill rita.Publicerad 2021-10-25. Läst av 1527 personer.

2 Kommentarer

martinator 2021-10-25 22:03  
Är ju inget för vänsterhänta...
firth 2021-10-26 19:01
eller om man inte har 2 skärmar i sin laptop

Merläsning

ANNONS
Tamron Cashback - Scandinavian Photo