Blogg, Portfolio, Rabatt på Fotosidan Magasin och försäkring, alla Premium-artiklar, obegränsad uppladdning

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Annons

Tecknar du Plusmedlemskap under november så deltar du i utlottning av en Wacom Intous 5 värde (3.500 kr)

Om du under november köper ett plusmedlemskap (brons, silver eller guld) så deltar du i en utlottning av en Waxom Intuos 5 om du svarar på frågan nedan. Värde ca 3.500 kr.

När du beställer ditt medlemskap så finns ett fält för kommentar, där skriver du in svaret på följande fråga:

Wacom Intous 5 har en trådlös koppling, men vad är trådlöst:

1. Pennan
2. Knapparna
3. Färgen

Första veckan i december drar vi vinnaren och meddelar detta till vinnaren.

Ev vinstskatt betalas av vinnaren
- Erbjudandet gäller bara i Sverige.

Wacom Intuos5 - en enklare väg till bättre bilder

Pennplattan Intuos5 från Wacom låter foto-entusiaster skapa bättre bilder. Och det är pennan som är hjärtat och själen i upplevelsen. Tryckkänsligheten i pennan tillsammans med samma känslighet när det kommer till att luta den för att skapa olika effekter möjliggör för ett extremt precisionsarbete. Även de minsta fläckarna i bilderna kan enkelt justeras tack vara en mycket exakt navigering. Pennan registrerar små nyansskillnader i tryck mot plattan vilket gör det möjligt att definiera ett retouching-område mycket exakt, och att trimma kurvor och kanter till perfektion. Allt för att övergångarna ska bli så mjuka och naturliga som möjligt. Tycker du det är svårt att ta bort tatueringar, fläckar och rynkor? Med pennan kan du applicera de bästa justeringarna direkt. Pennan är också mer ergonomiskt korrekt än en mus.

I Intuos5 kompletteras pennan med multi-touch. Genom att zooma, skrolla, panorera och rotera digitalt innehåll med hjälp av enkla gester blir det enklare att behålla fokus på det du gör. Intuos5 fungerar med standard-gesterna i Windows och Mac. I vissa applikationer kan gesterna anpassas för ett specifikt ändamål. Till exempel kan specialanpassade gester skapas för att utföra vanligt förekommande funktioner i Adobe Photoshop.

Kom ihåg dina favoritgenvägar. Intuos5 har anpassningsbara funktionsknappar, så kallade ExpressKeys, och en Touch Ring som kan växla mellan fyra funktioner. Det går att programmera knapparna så att de vanligaste genvägarna bara är ett knapptryck bort, vilket minskar beroendet av datorns tangentbord samtidigt som redigerandet blir snabbare.

För att hjälpa till att komma ihåg de aktuella funktionerna på ExpressKey-knapparna är Intuos5 utrustad med Express View, en head-up display (HUD)-funktion som visar de aktuella inställningarna på datorskärmen. Informationen dyker upp på skärmen vid lätt beröring av knapparna och försvinner inom några sekunder så att inte koncentrationen eller den kreativa processen störs.

Som tillbehör till Intuos5 finns ett kit som gör att pennplattan kan kopplas trådlös till datorn.

Du hittar mer information om Intuos5 på http://www.wacom.eu/index2.asp?pid=9262&lang=en och kan kolla på videor på http://youtu.be/7lQT7U_gVkI .


Elinchrom ELC 125 - ELC 500 studioblixtar