Play > Webb-TV: Nikon på Fotomässan

Webb-TV: Nikon på Fotomässan

Irena Strozyk och Björn Nordgren från Nikon berättar om utvecklingen på kameramarkaden, vad som händer i Nikons monter och om några av Nikons senaste produkter.Publicerad 2015-11-07. Läst av 2896 personer.
2015-11-07 13:24   EJM68
I mitt tycke hade Nikon den bästa montern där det gick att testa utrustningen och det fanns mycket personal som tog hand om gästerna. Hos Sigma, Zeiss och Tamron var största behållningen att känna på objektivens tyngd och fokusring i avsaknad av kamerahus att testskjuta med.
Jag tycker att mässhallens utformning med svarta fondväggar överallt var en miss. Aldrig har det varit så svårt att provskjuta kameror. Sökarna var antingen mörka eller utbrända.

Med tanke på att många kameror idag har video, tycker jag att det var väldigt lite reklam för videoprodukter. Var GoPro eller Garmin ens där? Action video är stort bland hobbyutövare, så varför inte visa vilka produkter som finns och vad de kan leverera?

Finns endel att lära sig av Mittkök som hade provsmakning av mat och dryck i hallen intill. Vem rycks inte med när Bengt Frithiofsson provar viner eller när Mat Tina går igång i kryddburkarna? Ja, Mattias Klum ligger kanske nära till hands som är klart underhållande.

Jätteroligt att Fotosidan är på plats och rapporterar. Några videointervjuer med Klum, Bingo, Widstrand etc?
Svar från froderberg 2015-11-07 20:18
Intervju med Klum kommer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Merläsning

ANNONS
Miops Capsule360