Annons
Artiklar > Ljusmästaren Bicho släpper onlinekurser

Ljusmästaren Bicho släpper onlinekurser

Foto: David Bicho

 

Yrkesfotografen David Bicho är känd för sin ljussättning och för sin ljussättningskurser. Nu släpper han onlinekurser tillsammans med Anders Hannola.

David Bicho har genomfört mängder med kurser i egen regi men även undervisat i Profotos kurser. Nu släpper Bicho den engelskspråkig sajten lightbybicho där man prenumererar för $29,95 per 6 månader. En ny video släpps varje vecka inom fem kategorier - Being Bicho, Bichos bunker, Behind the schenes, Soapbox och Andy's corner. 

Ovan är ett exempel på de avsntt som kommer släppas.Publicerad 2020-10-02. Läst av 3526 personer.

2 Kommentarer

jonas18z 2020-10-02 10:55  
Kan man ladda ner filmerna?
Svar från David Elmfeldt 2020-10-02 11:44
Jag gissar att det är som de flesta utbildningssajter att man kollar online (eller om det finns en app med inbyggd lokal nedladdning). Men du får kolla med David Bicho hur plattformen funkar.
David Bicho 2020-10-12 02:26
I dagsläget är det enkom streaming. Nedladdning går att fixa, men såhär i början av hela konkaronget håller vi det enkelt. Nya avsnitt släpps kontinuerligt och är helt fristående där vi dyker ner inom olika områden, så istället för ett klassiskt kursupplägg med lektioner och progressionspedagogik (sånna sajter finns det drivor av redan) så är detta mer fokuserat på detaljerna i hur ljus faktiskt fungerar, hur man kontrollerar ljus och hur man jobbar professionellt på olika typer av locations genom att "förverkliga visioner"... Jahapp, nu höll jag på att börja babbla på om ljus igen. Förlåt.

Hur som helst - jag är med på fördelarna med att kunna ladda ner avsnitt, och det är tekniskt möjligt, men väntar lite med det ett tag och ser vad användarna har för önskemål. Ditt är noterat! :)

Merläsning

ANNONS
Tamron till Sony - Scandinavian Photo