Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Artikelserie: Så lyckas du med resereportage Del 4 – Urval och leverans

Artikelserie: Så lyckas du med resereportage Del 4 – Urval och leverans

Plus

När du har kommit hem från en reportageresa har du tusentals bilder som ska reduceras till ett snyggt och intressant urval. Innan du kan tänka på att hålla den färdiga tidningen i din hand krävs ytterligare en kraftansträngning. I fjärde och sista delen av resereportageskolan får du tips om hur du kan tänka med bildurval, bearbetning – och hur du levererar den kvalitet som krävs.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2022-07-13.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning