Annons
Artiklar > Artikelserie - Tjäna pengar på dina bilder – del 2 - Bildbyråer
Tjäna pengar på dina bilder

Artikelserie - Tjäna pengar på dina bilder – del 2 - Bildbyråer

f7340224 - © Eija Huhtikorpi - Folio

 f7340224 - © Eija Huhtikorpi - Folio
Plus

I vår serie om hur du kan tjäna pengar på din fotografi har vi kommit till försäljning via bildbyråer. En bransch som kunde ge en del fotografer en rejäl hacka för ett par decennier sedan. I dag ser det annorlunda ut.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2022-08-11.

3 Kommentarer

mombasa 2022-08-12 21:39  
Många i branschen uttrycker med en bestämdhet vad som gäller vad bilders uttryck gäller. Jag vågar påstå att vad de uttrycker är mer något utav en självbekräftelse av egna tankar och åsikter om vad som är en bra bild. Mottagaren är en komplicerad mix av alla möjliga privata kontext.
Frågan är intressant och väl värd att diskutera.
Tonyeagle 2022-08-13 18:54  
Ajajaj! En artikel som annonseras som en informationsartikel för ett ämne visar sig vara reklam för två stycken bildbyråer som söker fler fotografer!!! Ganska illa måste jag säga eftersom artikeln med nuvarande rubrik verkligen borde ta upp fler, både nischade och allmänna bildbyråer som verkar i landet. Själv avskyr jag innerligt dessa "artiklar" som ger sig ut för att vara fakta/informationsorienterade men visar sig vara indirekt reklam/annonser. Eller är det kanske så att faktaartikeln hastats fram och att författaren varit extremt lat??? I v ilket fall som helst så borde FS skämmas för att publicera detta under den rubrik som anges!
Tonyeagle 2022-08-14 10:37
Hade rubriken sett annorlunda ut hade min reaktion förmodligen varit annorlunda. Och om man hade gett exempel på fler bildbyråer med olika inriktning hade jag helt säkert tyckt att reportaget varit riktigt bra.

Mer premiumläsning